01 Οκτωβρίου 2010

Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Και εγένετο «Ο Ήχος της Απώλειας»… Άλλο ένα ιστολόγιο ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλα που στόχο έχει να αποτελέσει ένα χώρο αυτοέκφρασης σε πρώτη φάση και στη συνέχεια να γίνει το βήμα για ν’ ακουστούν και άλλες φωνές.

Το ιστολόγιο είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην Ποίηση. Τη δική μου και των άλλων. Θα ξεκινήσω παρουσιάζοντας την πρώτη μου ποιητική συλλογή και θα συνεχίσω αναρτώντας ποιήματα άλλων δημιουργών, εφ’ όσον υπάρξει η σχετική ανταπόκριση.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων διευκρινίζεται ότι τα πνευματικά δικαιώματα των έργων άλλων δημιουργών ανήκουν στους ίδιους ενώ σε ό,τι αφορά τα δικά μου ποιήματα είναι ελεύθερη η αναπαραγωγή αρκεί να αναφέρεται η πηγή. Οι συνεισφορές όλων είναι καλοδεχούμενες αλλά διατηρώ το δικαίωμα να αναρτώ ό,τι ανταποκρίνεται στα προσωπικά μου λογοτεχνικά και αισθητικά κριτήρια. Επειδή πιστεύω στην αυτοπειθαρχία και όχι στη λογοκρισία, η ανάρτηση σχολίων θα είναι δυνατή (στην αρχή τουλάχιστον) με την προϋπόθεση τα σχόλια να μην αφορούν προσωπικές αντιπαραθέσεις και να μην είναι υβριστικά. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσω στο σημείο να διαγράφω σχόλια...

Ας αφουγκραστούμε, λοιπόν, τον «Ήχο της Απώλειας»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: