09 Μαΐου 2024

Ν.Γ. ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ – «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ» (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΚΧΙΚΟΝ)

Σχεδόν 15 χρόνια μετά την πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Ιχνηλάτες του Τέλους» (Εκδόσεις Γαβριηλίδης), ο Ν.Γ. Λυκομήτρος επανακάμπτει στα λογοτεχνικά δρώμενα με την ποιητική συλλογή «Ο Ήχος της Απώλειας» (Εκδόσεις Βακχικόν).

Η συλλογή περιλαμβάνει 30 ποιήματα που πραγματεύονται ζητήματα όπως η λαίλαπα του μικροαστισμού, η επανεμφάνιση του φασισμού, η πυρηνική απειλή, η φρίκη του βιασμού, η νόσος του καρκίνου, οι ψυχικές διαταραχές, οι ερωτικές σχέσεις, η μοναξιά της μητρόπολης αλλά και η ασφυκτική ζωή στην επαρχία, η ταξική διαστρωμάτωση της κοινωνίας και η αλλοτρίωση του ανθρώπου μέσω του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ο Ν.Γ. Λυκομήτρος προσπαθεί με την πένα του να καταδείξει αλλά και να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα, αφήνοντας τον αναγνώστη/την αναγνώστρια να αναζητήσει τις διεξόδους.

Πατήστε εδώ για να προπαραγγείλετε το βιβλίο.


Εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθούν όλα τα σημεία πώλησης.  

Σημειώνεται ότι το βιβλίο διατίθεται δωρεάν από τον συγγραφέα σε όσους και όσες επιθυμούν να το αξιολογήσουν, σε όσους και όσες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσουν, καθώς και σε φιλολόγους που επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: